X
GO

 

10% popust na zavarovanje MLADI VOZNIK pri Zavarovalnici Triglav.

V Zavarovalnici Triglav so za voznike osebnih avtomobilov z manj kot tremi leti vozniških izkušenj pripravili brezplačno Delavnico Triglav mladi, ki se izvaja po opravljenem zakonsko predpisanem Programu dodatnega usposabljanja  za voznike  začetnike, torej v istem dnevu.  Delavnico v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav izvajamo tudi v Centru varne vožnje Murska Sobota. Z udeležbo na brezplačni Delavnici Triglav mladi prejmete 10% popust na zavarovanje MLADI VOZNIK pri Zavarovalnici Triglav.

 

 


Privozite si 10 % popust pri zavarovanju MLADI VOZNIK:

  • na posebej razpisanih terminih Zavarovalnice Triglav opravili Program dodatnega usposabljanja za voznike začetnike v Centru varne vožnje  Murska Sobota in
  • hkrati opravili Delavnico Triglav mladi.

 


Delavnica Triglav mladi:

Uspešno opravljen e-izpit je predpogoj za prijavo na program dodatnega usposabljanja voznika začetnika z Delavnico Triglav mladi. Po uspešno opravljenem e-izpitu, boste na e-naslov prejeli kodo, ki jo vnesite v prijavo na Delavnico Triglav mladi.

Z Delavnico Triglav mladi boste na poligonu pridobili dodatno praktično znanje, kako se pravilno izogniti ob pojavu nenadne ovire ter kako vzpostaviti vodljivosti in stabilnosti vozila v primeru, ko voznik zapelje na desno bankino oziroma na neutrjeni del vozišča. Vaja zajema primer na ravnem delu vozišča in v ovinkih


10 % popust na zavarovanje MLADI VOZNIK pri Zavarovalnici Triglav, na podlagi katerega lahko mladi vozniki vozijo katero koli osebno vozilo.