10% popust na zavarovanje MLADI VOZNIK pri Zavarovalnici Triglav.


Delavnica Triglav mladi


Prijava na e-izpit

10% popust na zavarovanje MLADI VOZNIK pri Zavarovalnici Triglav

V Zavarovalnici Triglav so za voznike osebnih avtomobilov z manj kot tremi leti vozniških izkušenj pripravili brezplačno Delavnico Triglav mladi, ki se izvaja po opravljenem zakonsko predpisanem Programu dodatnega usposabljanja za voznike začetnike, torej v istem dnevu. Delavnico v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav izvajamo tudi v Centru varne vožnje Murska Sobota. Z udeležbo na brezplačni Delavnici Triglav mladi prejmete 10% popust na zavarovanje MLADI VOZNIK pri Zavarovalnici Triglav.


Več o zavarovanju

Delavnica Triglav mladi

Uspešno opravljen e-izpit je predpogoj za prijavo na program dodatnega usposabljanja voznika začetnika z Delavnico Triglav mladi. Po uspešno opravljenem e-izpitu, boste na e-naslov prejeli kodo, ki jo vnesite v prijavo na Delavnico Triglav mladi.

Z Delavnico Triglav mladi boste na poligonu pridobili dodatno praktično znanje, kako se pravilno izogniti ob pojavu nenadne ovire ter kako vzpostaviti vodljivosti in stabilnosti vozila v primeru, ko voznik zapelje na desno bankino oziroma na neutrjeni del vozišča. Vaja zajema primer na ravnem delu vozišča in v ovinkih

Prijava na e-izpit

Kako se prijavim na praktično vajo - Delavnica Triglav mladi?

Na praktično vajo se lahko prijavite tako, da ob rezervaciji termina za Varno vožnjo za voznike začetnike, odkljukate v prijavnem obrazcu "Prijavljam se na delavnico Delavnico Triglav mladi". O vseh podrobnostih boste obveščeni po oddani prijavi na Varno vožnjo.


Varna vožnja kot darilo

Podarite vrednostni bon za opravljanje tečaja varne vožnje ali uporabo poligona